Min order har kommit men jag har blivit sjuk och kan inte hämta den.

Om du har möjlighet kan du skicka ett ombud som hämtar paketet åt dig. I så fall skall ombudet visa både din och sin egen legitimation och uppge referensnummer.

Om du vill ångra köpet går det bra. Enligt distanshandelslagen har du alltid 14 dagars öppet köp… men vi vill alltid att du skall vara nöjd, så hos Tooorch får du 365 dagar på dig! Du får ångra dig oavsett anledning. Villkoret är såklart att du inte använt varan. 

För att göra detta skickar du helt enkelt tillbaka paketet till oss – vi skickar alltid med returfraktsedel i varje paket. Om du använder den medskickade returfraktsedeln kommer du att bli debiterad 89kr för returfrakten via Klarna. OBS: det är jätteviktigt att du packar de produkter som du skall skicka tillbaka i samma paket eller samma storlek på paket som du fick från oss.

Kom ihåg att du måste hämta ut ditt paket - annars blir det outlöst gods. Om du har beställt produkter från oss med leverans till ombud och du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar skickas det tillbaka till oss. Då kommer du att bli debiterad för frakten (tur och retur: 49 kronor + 89 kronor) samt en hanteringskostnad på 120 kronor dvs totalt 258 kronor inklusive moms.

Fick du svar på din fråga? Tack för din feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss