Jag behöver returnera min order men kan inte ta mig till ett ombud.

Hör av dig till oss på [email protected] så hittar vi en lösning. Vänligen meddela Klarna via deras kundtjänst eller app att du behöver pausa betalningen av köpet. Det gör du snabbt och enkelt genom att logga in på Klarnas webbsida eller i deras app, och klicka på "Rapportera retur" för ordern.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.