Hur gör jag för att delbetala min faktura?

Du kan enkelt delbetala din faktura på 3, 6 eller 12 månader. När du väljer att delbetala inkluderas fakturan i din kontofaktura och Klarna skickar då en ny faktura till dig i mitten av kommande månad. Gör så här för att dela upp din faktura:

1. Logga in här eller i Klarnas app.
  2. Välj vilken faktura du vill delbetala.
  3. Klicka på “Betalalternativ” och sedan på ”Delbetala”.
  4. Välj antalet månader som du önskar att delbetala. Klart!

Notera att en kreditbedömning kommer att göras och att Klarna därefter kommer kunna avgöra om de kan erbjuda dig delbetalning för det specifika köpet. Klarnas villkor hittar du här.

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.