Finns det risk för phishing när jag handlar av Tooorch och betalar med Klarna?

Phishing, eller nätfiske, kallas den olagliga metod som används för att stjäla pengar genom att komma över känslig information. Bedragare utger sig för att representera företag eller myndigheter och kan ta kontakt på flera olika sätt, bland annat genom mejl, telefon eller sms. Målet är att få dig att lämna ut personlig information, kort- eller kontouppgifter, eller be dig om en betalning, och avsikten är att stjäla dina pengar genom att utge sig för att vara någon du litar på.

Vi vill uppmana dig till försiktighet och att aldrig lämna ut information om du inte är helt säker på vem du pratar med. Om du misstänker att du kan vara utsatt för ett phishingförsök av någon som säger sig representera Klarna är du alltid varmt välkommen att själv ta kontakt med Klarna för att vara på den säkra sidan. Klarnas kontaktuppgifter finns tillgängliga här och du är välkommen att chatta med dem dygnet runt.

Så länge du endast kommunicerar direkt med Tooorch eller Klarna och aldrig uppger några uppgifter till någon annan, eller tillåter någon att kontrollera din dator eller telefon kan du inte utsättas för phishing. Det är tryggt att handla av Tooorch och betala via Klarna!

Vi rekommenderar: Klarna Smooth App

Klarnas App är ett fantastiskt sätt att hantera betalningar, fakturor, påminnelser och returer. Vi rekommenderar starkt att du laddar ner den. Läs mer och ladda ner här.