Var är mitt paket?

När din order skickas från vårt lager får du en leveransavisering från oss till din e-postadress. I denna finns ett kolli-id/sändningsnummer som du kan klicka på för att spåra din försändelse. Ett paket kan bli någon dag försenad om något oförutsett sker, om du inte mottagit ditt paket på ca tre dagar kan du kontakta oss. Det gör du enklast via email: [email protected]