Kan jag lämna tillbaka en vara?

Ja självklart! Det är enkelt att göra en retur hos oss. Enligt distanshandelslagen har du alltid 14 dagars öppet köp… men vi vill alltid att du skall vara nöjd, så hos Tooorch får du 365 dagar på dig att göra din retur! Du får ångra dig oavsett anledning. Villkoret är såklart att du inte använt varan. 

För att göra en retur skickar du helt enkelt tillbaka paketet till oss – vi skickar alltid med returfraktsedel i varje paket. Om du använder den medskickade returfraktsedeln för din retur kommer du att bli debiterad 89kr för returfrakten via Klarna. OBS: det är jätteviktigt att du packar de produkter som du skall skicka tillbaka i samma paket eller samma storlek på paket som du fick från oss. Spara kvittot som du får när du lämnat in paketet till ombudet, tills dess att vi hanterat din retur.

Det är viktigt att att produkten skickas tillbaka till oss i säljbart skick; det innebär att den skall vara förpackad i originalförpackningen och den skall inte ha använts. Ingen form av tejpning på originalförpackningen kan accepteras – därför måste du använda ett robust ytteremballage. Alla etiketter skall sitta kvar på varorna och eventuella manualer skall bifogas.

Fick du svar på din fråga? Tack för din feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss